ZESPÓŁ SZKÓŁ SKÓRZANO-ODZIEŻOWYCH, STYLIZACJI i USŁUG w RADOMIU
Aktualności
Galeria
Plan lekcji
Rekrutacja
Kursy kwalifikacyjne
Dla rodzica
Dla ucznia
Samorząd uczniowski
Erasmus+
Kontakt
Wyszukaj
Szukaj:
Aktualności
"Globalna szkoła. Razem dla klimatu!"
Egzamin maturalny
Erasmus+
Informacje
Konkursy
Konkursy aktualne
Młodzi głosują
Rekrutacja
Twoje dane – Twoja sprawa
Wydarzenia
Informacje o szkole
Dyrekcja
Grono pedagogiczne
Dokumenty szkolne
Historia szkoły
Podręczniki
Kalendarz roku szkolnego
Ogłoszenia
Kierunki kształcenia
Technik fotografii i multimediów
Technik przemysłu mody
Technik reklamy
Technik usług fryzjerskich
Technik analityk
Technik technologii wyrobów skórzanych
Fotograf
Fryzjer
Kaletnik
Krawiec
Projekty
Od projektu do efektu
Prace uczniów
Przydatne skróty
Office 365
e-dziennik
Partnerzy
>>
Deklaracja dostępności
Kursy kwalifikacyjne
Informacje o kursach:
Kurs przeznaczony jest dla osób dorosłych które chcą poszerzyć zakres własnych kompetencji na rynku pracy.
Uczestnictwo w kursie jest bezpłatne
Wypełnione podania należy złożyć w sekretariacie szkoły.
Forma kształcenie – zaocznie lub wieczorowo.
Plan zajęć
Zawód Kaletnik
kwalifikacja
MOD.02 – Wykonywanie i renowacja wyrobów kaletniczych
Podanie do pobrania
Podstawa programowa
Technik technologii wyrobów skórzanych
kwalifikacja
MOD.12 – Organizacja i prowadzenia procesów wytwarzania wyrobów skórzanych.
Podanie do pobrania
Podstawa programowa
Zawód Krawiec:
kwalifikacja MOD.03 – Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych
Podanie do pobrania
Podstawa programowa
Zawód Fryzjer:
kwalifikacja FRK.01 – Wykonywanie usług fryzjerskich
Podanie do pobrania
Copyright © 2024
Realizacja:
APISOFT Strony internetowe
Skip to content
Open toolbar
Narzędzia dostępności
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Skala szarości
Wysoki kontrast
Negatyw
Light Background
Podkreślenie odnośników
Czytelna czcionka
Reset
Na niniejszej stronie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z tej strony bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą umieszczane na Twoim urządzeniu.
Ok
Więcej